Jongerencultuurfonds

Save the Date 1 juni a.s.

14 april 2017

Een Wereld van Talent . Uitnodiging voor benefietavond voor het Jongerencultuurfonds Amsterdam.

Op donderdag 1 juni a.s. presenteert het Jongerencultuurfonds het JTSZO & Friends programma in het DeLaMar theater.

Het wordt een inspirend en swingend programma vol ontmoetingen met Urban Arts waarbij jongeren uit Zuidoost hun droom verwezenlijken om op een groot podium in de stad te staan met toneel,dans en zang.Met medewerking van JeugdtheaterschoolZuidoost, Global Dance Centre,ISH -Dance Collective en ZoGospelChoir.

Een mooie avond voor iedereen die cultuur en jongeren een warm hart toedraagt. Voor meer informatie kijk op onze FB pagina.  De kaartverkoop start volgende week! U bent meer dan welkom en leer de sterren van morgen nu al kennen!


het jongerencultuurfonds wordt onder andere gesteund door: