Jongerencultuurfonds

Stap 1

Voor alle aanvragen geldt dat de ouders niet genoeg geld hebben om de gewenste culturele activiteit zelf te betalen.De aanvraag voor het lesgeld gebeurt via intermediairs/tussenpersonen in het onderwijs, jeugdhulpverlening en welzijnsinstellingen. Zie hier voor wie deze tussenpersonen zijn.Ouders kunnen zelf geen aanvraag indienen. Ouders kunnen wel al een invulformulier invullen en dit aan de intermediair/tussenpersoon  afgeven ten behoeve van de aanvraag.

Vanaf 1 januari 2019 hebben wij een nieuw aanvraagsysteem, waarvoor elke intermediair eenmalig een nieuwe inlogaccount moet aanmaken.

Vóór jij als intermediair jouw allereerste aanvraag in 2019 voor een kind bij het Jongerencultuurfonds Amsterdam doet, dien je dus eerst een verzoek in om intermediair bij ons te worden. Dat kan via de knop “Aanmelden als intermediair” waarna wij jouw verzoek beoordelen. Je ontvangt na deze beoordeling z.s.m. een mail van ons.

Houd je mailbox ( en Spambox) dus  goed in de gaten! Klik hier voor algemene informatie over aanvragen en de spelregels. Let op! ouders kunnen niet zelf aanvragen.

Klik hier voor de handleiding van het aanvraagsysteem. 

Stap 2

Indien jij al intermediair (met een nieuw account vanaf 2019) bent kan je direct inloggen via de knop “Inloggen als intermediair”. Jouw gebruikersnaam is gelijk aan het door jou opgegeven zakelijke mailadres. Het wachtwoord heb je zelf al ingesteld bij jouw aanmelding als intermediair. Nadat je bent ingelogd kan je direct een aanvraag indienen. Ook vind je in het aanvraagsysteem een overzicht van jouw aanvragen en kan je direct bekijken wat de status van jouw aanvragen is.
Klik hier voor de handleiding van het aanvraagsysteem. 

 

 

het jongerencultuurfonds wordt onder andere gesteund door: