Het JCFA is per heden onderdeel van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Klik hier om naar de nieuwe website te gaan!

JCFA is samen!

per heden zijn wij onderdeel van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam.

 

ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/amsterdam voor informatie en om een aanvraag in te dienen!

 

 

Mijn kind heeft een geldige stadspas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum.

Lees eerst goed de stappen door en doe dan pas een aanvraag.

 • 1 STAP 1

  Je kunt zelf een bijdrage bij ons aanvragen of je kunt een tussenpersoon vragen een aanvraag te doen.

 • 2 STAP 2

  Jij gaat zelf de aanvraag doen. Dit heb je nodig:

  • geldige stadspas van jouw kind en
  • gegevens van de les die jouw kind gaat volgen.

  En check alvast of er plaats is voor jouw kind op de muziek-,-dans en toneelschool etc. want als de aanvraag naar het fonds is gemaild, kan je kind vaak al binnen drie weken op les.

 • 3 STAP 3

  Na de aanvraag krijg je binnen 1 week een reactie van ons per mail. Wij vertellen je dan of je recht hebt op een vergoeding en het bedrag. Houd dus je mailbox ( en spambox) goed in de gaten!

  LET OP: Je moet nog wel zelf je kind voor lessen aanmelden!

 • 4 STAP 4

  Als je recht hebt op een vergoeding ontvang je het geld niet op jouw rekening maar moet je de factuur van het lesgeld z.s.m. naar ons (info@jongerencultuurfonds.nl) mailen.

  Let op: We vergoeden maar 1 factuur per aanvraag dus vraag aan de lesgever een factuur voor het gehele lesjaar. We vergoeden dus geen factuur per maand.

 • 5 STAP 5

  Na ontvangst van de factuur betalen wij het toegekende bedrag rechtstreeks aan de lesgever.Wij verwachten dat je ervoor zorgt dat jouw kind alle lessen trouw bezoekt.

 • 6 STAP 6

  De vergoeding geldt voor één schooljaar. Vergeet niet tijdig elk jaar weer opnieuw voor de vergoeding van het lesgeld bij ons aan te vragen.