Het JCFA is per heden onderdeel van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Klik hier om naar de nieuwe website te gaan!

JCFA is samen!

per heden zijn wij onderdeel van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam.

 

ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/amsterdam voor informatie en om een aanvraag in te dienen!

 

 

Team Jongerencultuurfonds Amsterdam

Vacature
Op dit moment hebben wij een vacature voor een Cultuur coördinator. Bekijk de vacature

 

Het Jongerencultuurfonds Amsterdam is in 2006 opgericht door Hanneke van Wees (statutair directeur en bestuurder) en Elaine van Beurden (erelid). Het salaris en de regeling van de overige arbeidsvoorwaarden van de directeur worden vastgesteld door de Raad van Toezicht, met inachtneming van de vigerende wet- en regelgeving.

De huidige kantoorbezetting bestaat uit twee medewerkers: Hanneke van Wees en Elvira d’Agrella (Hannah Kooke is per 31-12-2021 niet meer werkzaam voor het JCFA)
Naast deze medewerkers bestaat de organisatie uit vele vrijwilligers die op oproepbasis het JCFA op gebied van werving en voorlichting ondersteunen.

Het JCFA heeft een Raad van Toezicht die bestaat uit personen die vanuit verschillende achtergronden hun kennis en expertise beschikbaar stellen. Leden van de Raad van Toezicht ontvangen voor de uitoefening van hun functie geen beloning. Kosten die door leden worden gemaakt in de uitoefening van hun functie worden op declaratiebasis vergoed. De leden van de huidige Raad van Toezicht zijn Clayde Menso (voorzitter), Roeland van Geuns en Evelien Roemburg.

Ook worden wij ondersteund door onze ambassadeurs; Marco Gerris, Gershwin Bonevacia, Rahma El Mouden en Dywel Braaf. Sinds 2020 hebben we ook een vijftal ouderambassadeurs die ons bijstaat om de de stichting nog meer onder de aandacht van ouders te krijgen. De ouderambassadeurs zijn Armand, Jennies, Sanne, Halima en Nina.

Klik op de foto’s en maak kennis met de mensen achter het JCFA!