Inkomensdaling door COVID-19? Het Jongerencultuurfonds is er ook voor jou! KLIK HIER!
girl_with_curls

JE KAN NOG AANVRAGEN VOOR HET AFLOPENDE SCHOOLSEIZOEN!

Er kunnen nog aanvragen worden ingediend voor het huidige schooljaar. Het huidige schooljaar loopt af in juli 2021.

Wilt uw kind de laatste weken nog meedoen aan een creatieve activiteit? Kijk op kunstvol voor alle lessen in de buurt en doe voor 14 juni nog een aanvraag voor het huidige schoolseizoen.

Per 14 juni 2021 kan er voor het nieuwe schooljaar 2021-2022 opnieuw een aanvraag worden ingediend.

Team Jongerencultuurfonds Amsterdam

Het Jongerencultuurfonds Amsterdam is in 2006 opgericht door Hanneke van Wees (statutair directeur en bestuurder) en Elaine van Beurden (erelid). Het salaris en de regeling van de overige arbeidsvoorwaarden van de directeur worden vastgesteld door de Raad van Toezicht, met inachtneming van de vigerende wet- en regelgeving.

De huidige kantoorbezetting bestaat uit drie medewerkers: Hanneke van Wees, Elvira d’Agrella en Hannah Kooke (zie foto hierboven).
Naast deze medewerkers bestaat de organisatie uit vele vrijwilligers die op oproepbasis het JCFA op gebied van werving en voorlichting ondersteunen.

Het JCFA heeft een Raad van Toezicht die bestaat uit personen die vanuit verschillende achtergronden hun kennis en expertise beschikbaar stellen. Leden van de Raad van Toezicht ontvangen voor de uitoefening van hun functie geen beloning. Kosten die door leden worden gemaakt in de uitoefening van hun functie worden op declaratiebasis vergoed. De leden van de huidige Raad van Toezicht zijn Clayde Menso (voorzitter), Roeland van Geuns en Evelien Roemburg.

Ook worden wij ondersteund door onze ambassadeurs; Marco Gerris, Gershwin Bonevacia, Rahma El Mouden en Dywel Braaf. Sinds 2020 hebben we ook een vijftal ouderambassadeurs die ons bijstaat om de de stichting nog meer onder de aandacht van ouders te krijgen. De ouderambassadeurs zijn Armand, Jennies, Sanne, Halima en Nina.

Klik op de foto’s en maak kennis met de mensen achter het JCFA!