Heb je al een nieuwe aanvraag voor schooljaar 2022-2023 ingediend ? Nog geen leuke activiteit gevonden? kijk op www.kunstvol.nl
girl_with_curls

Nieuwe aanvraag schoolseizoen 2022-2023

Heb je al een nieuwe aanvraag ingediend voor het schooljaar 2022-2023?

 

Elk schooljaar dien je een nieuwe aanvraag in. Aanvragen kan nog tot 1 november om de volledige vergoeding te ontvangen. Aanvragen die n√° 1 november binnenkomen kunnen niet meer de volledige vergoeding ontvangen. Weet je nog geen leuke activiteit waar je voor wilt aanmelden? Kijk dan op www.kunstvol.nl voor leuke activiteiten per postcode gebied!

 

Heb je vragen of wil je informatie over jouw aanvraag? mail dan naar info@jongerencultuurfonds.nl

Elk jaar houden wij in samenwerking met het Jeugdfondssport Amsterdam een bijeenkomst voor al onze intermediairs, partners en relaties. Tijdens de bijeenkomst geven we informatie en updates over beide fondsen. Er zijn interessante sprekers en warme optredens van kinderen en jongeren.
Dit jaar werd de bijeenkomst gehouden in de OBA Oosterdok. Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog) en Gregory van Geene (netwerkagent zuidoost) waren de sprekers van de middag.

Het programma werd gestart met het welkomstwoord van de Kinderburgermeester Angel en leden van de kinderraad. Anita van muziekschool Aslan gaf een warm zangoptreden. De leerlingen van Freerunningschool Xplore van Maxim van Schijndel die hebben de boel even opgeschud en de jongens van Eternity percussieband hebben het programma afgesloten met een swingend optreden.

De leerlingen van NURlimonade waren de gehele middag aanwezig om de gasten te interviewen.
Bekijk hieronder de videocompilatie van NURlimonade:

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze